TREECABINS

Uw partner voor ontwerp en realisatie van buitengewone verblijven.Passie voor natuurlijke en bijzondere buitenverblijven.

Treecabins is een dynamisch, jong bedrijf dat buitengewone boomhutten, trekkershutten en recreatieverblijven ontwikkelt. Het bedrijf is opgestart door Wout Lamberink die na het lezen van een boek over treehouses en cabins in Amerika / Canada geinspireerd is geraakt door dit fenomeen. In combinatie met zijn jarenlang ervaring en liefde voor het product hout was dit het begin van een nieuwe passie.

o.a. door het gebruik van de unieke boomhut accommodaties is camping Koeksebelt uitgeroepen tot camping van het jaar 2015.

OVER TREECABINS

Kwaliteit, creativiteit, duurzaamheid en vakmanschap zijn de pijlers waarop Treecabins rust. Het is ons doel om kwalitatief, hoogwaardige producten in de markt te zetten met een onderscheidende uitstraling.

Hebt u zelf een ontwerp of idee? Wij kunnen u desgewenst begeleiden van ontwerp tot en met de uitvoering. Kom bij ons of we komen bij u langs voor een gesprek om wat te bomen over hutten.


VOOR WIE?

Treecabins B.V. is een prachtige aanvulling op al bestaande locaties. Onze producten gaan bijna geruisloos op in de omgeving en zijn uitermate geschikt voor campinghouders en andere organisaties als staatsbosbeheer en natuurmonumenten.

Onze boomhutten zijn niet alleen om in te slapen of te ontspannen maar kunnen ook gebruikt worden om kinderen een unieke speellocatie te geven ook zullen vergaderingen in een boomhut niet snel vergeten worden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Als u zich als bedrijf echt wilt onderscheiden van uw concurrenten bied een boomhut van Treecabins de ideale uitkomst, neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!